Bruder RAM 2500 power wagon met lif

-
Levertijd 5 tot 10 dagen
Artikelnummer:
02506
€ 52,99
Meer informatie
Aanbieding Nee
Poppetje Nee
Kuiper logo Nee
Levertijd Levertijd 5 tot 10 dagen
DETAILS

Bruder RAM 2500 power wagon met lifeguard en sup board

Deze grote speelgoed Pick-up van Bruder heeft 4 deuren en een achterklep die kunnen openen en sluiten. In de laadbak van de Pick-up is veel ruimte om spullen mee te nemen zoals pallets, bakken en/of andere lading. Met het stuurverlengstuk, dat via het dak geplaatst kan worden, kan je de Power Wagon altijd makkelijk besturen.

De Dodge Power Wagon is gemaakt van hoogwaardig kunststof en uitgevoerd op schaal 1:16. De Pick-up is een miniatuur weergave van de echt Dodge RAM 250 Power Wagon en de auto heeft dan ook veel realistische details, zoals de kleurstelling en bestickering, de gelijkende voor- en achterlampen, de licht en geluid module op het dak én de SUV profielbanden. De kleur van de auto is geel en heeft de tekst "Lifeguard"

De Pick-up is voorzien van een afneembare trekhaak en een koppelingselement aan de voorzijde. Je kunt dus diverse Bruder aanhangers gemakkelijk achter de Power Wagon koppelen. Door gebruik te maken van het afneembare koppelingselement aan de voorzijde kun je een Bruder sneeuwschuif of sneeuwblazer plaatsen.