Bruder politie speelset met land ro

-
In voorraad
Artikelnummer:
02588
€ 64,99
Meer informatie
Aanbieding Nee
Poppetje Nee
Kuiper logo Nee
Levertijd -
DETAILS

Bruder politie speelset met land rover, paardentrailer en agent

Deze politie speelset is onderdeel van de Bruder Profi-serie  en bestaat uit een Land Rover Defender politieauto, een paardentrailer, politieagent met accessoires en een bijbehorend politiepaard. De set is, zoals alle items uit de Bruder collectie, uitgevoerd op schaal 1:16.

Deze stoere Land Rover Defender politieauto is gemaakt van hoogwaardig kunststof en uitgevoerd in het Duits politiethema met de kleurstelling blauw/wit/grijs. De motorkap, de deuren en de achterklap van de auto kunnen openen en sluiten. De Land Rover is voorzien van een licht en geluidsmodule met 4 functieknoppen én een afneembare trekhaak waardoor de paardentrailer gemakkelijk achter de terreinwagen gekoppeld kan worden.

De paardentrailer heeft een opklapbare rijplaat en een zijdeur die kan openen. In de trailer past het bijbehorende politiepaard. Bij het paard zitten diverse bijbehorende items, zoals hoofdstel, zadel en scheenbeschermers.

De set wordt compleet gemaakt met een politieagent incl pet, heupriem met plek voor de wapenstok, zaklamp, pistool, handboeien en portofoon. 

Omdat al het speelgoed van Bruder is uitgevoerd op dezelfde schaalgrootte (1:16) is het gemakkelijk om het speelgoed te combineren met ander Bruder politiespeelgoed, zoals de quad en extra politieagenten (zie laatste foto ter illustratie, deze artikelen zijn niet inbegrepen). Ook kun je de politie speelset uitbreiden met ander   politiespeelgoed, paardenspeelgoed,   voertuigen  of de bWorld speelfiguren uit de Bruder collectie.