Bruder rode MAN TGS zijlader vuilni

-
In voorraad
Artikelnummer:
03761
€ 58,00
Meer informatie
Aanbieding Nee
Poppetje Ja
Kuiper logo Nee
DETAILS

Bruder rode MAN TGS zijlader vuilniswagen

Met de MAN TGS vuilniswagen met zijlader zorg je voor een schone en nette samenleving. Met deze grote vuilniswagen rij je door de straten en haal je het vuilnis op. Rijd daarna door naar de vuilnisbelt om het vuilnis te storten. Opgeruimd staat netjes! 

De Bruder vuilniswagen met zijlader is uitgerust met verschillende speelfuncties. Zo heeft de MAN TGS vuilniswagen een lift aan de zijkant voor het legen van vuilniscontainers. Deze lift kan bediend worden door te draaien aan de bijbehorende draaiknop. Op de vuilnisbelt kan het afval worden gestort door de achterklep te openen en de container te kiepen. 

De vuilniswagen is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft stevige profielbanden. Het voertuig is uitgevoerd in de kleuren grijs en rood en heeft de woorden “reuse, reduce, recycle” op de zijkant staan. De wagen is gemaakt op schaal 1:16. Door de veelzijdige speelfuncties, de realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor eindeloos speelplezier.

Kuiper heeft het