Houthakker met kettingzaag en jerry

-
In voorraad
Artikelnummer:
60030
€ 10,99
Meer informatie
Aanbieding Nee
Poppetje Nee
Kuiper logo Nee
Levertijd -
DETAILS

Houthakker met kettingzaag en jerrycan

Deze set bestaat uit een Bruder bworld houthakker met toebehoren. De man draagt een werkbroek, overhemd met bruder bosbouw logo en een helm. De houthakker toebehoren, zoals een kettingzaag en jerrycan. Verschillende delen van de houthakker kunnen bewegen en de handen kunnen verschillende objecten vasthouden of vastpakken.

Deze set is een miniatuur weergave van een echte houthakker met toebehoren. De man en de bosbouw accessoires hebben dan ook realistische details, zoals de herkenbare vormen en kleuren. Met deze set speel je elke keer weer nieuwe situaties in de bosbouw na.  De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bijzonder sterk. De man is onderdeel van de Bruder bword serie met het thema bosbouw en de set is uitgevoerd op schaal 1:16. Door het sterke materiaal en de veelzijdige speelfuncties staat dit Bruder speelgoed garant voor jarenlang speelplezier.

Samen met de werkvoertuigen uit de Bruder Profi-serie in de categorie Bosbouw en de andere figuren uit de bworld serie, kunnen eindeloos de mooiste bouwprojecten worden nagespeeld. Het is dan ook erg leuk om Bruder speelgoed te verzamelen!