Siku John Deere 7310R met voorlader

Schaal 1:32
In voorraad
Artikelnummer:
6792
€ 159,99
Meer informatie
Aanbieding Nee
Poppetje Nee
Kuiper logo Nee
Levertijd -
DETAILS

Siku John Deere 7310R met voorlader 6792

Met de nieuwe Sikucontrol app kan de John Deere 7310R met frontlader met de smartphone of met een tablet (Android en iOS) worden bestuurd. De John Deere 7310R is de sterkste vertegenwoordiger van de serie 7R. Het SIKUCONTROL-model van metaal en kunststof onderscheidt zich niet alleen door de talrijke features maar ook door de aandacht voor details die de fans weten te waarderen.

Alle functies en de vijf transmissies van de tractor kunnen via de app worden bediend, naar keuze via de virtuele joystickbediening of de bewegings- en kantelsensoren van het mobiele apparaat. Deze intuÔtieve feature is een welkome afwisseling en zorgt voor extra plezier bij het spelen. Met de app is nauwkeurig rangeren mogelijk en kunnen de frontlader, de aanhanger van Joskin & Fortuna of de ploeg van Vogel & Noot worden bediend en bestuurd.

Net zoals bij de module voor afstandsbediening kunnen bovendien de rijverlichting op de motorkap, de werkschijnwerpers aan de cabine, de knipperlichten achter en de verlichting rondom worden ingeschakeld.

De Sikucontrol app geeft tractorfans daarnaast nog interessante informatie over de John Deere 7310R tractor. Het is ook mogelijk om een naam voor de tractor op te slaan. De instellingen en functies van de app worden permanent bijgewerkt. Met behulp van de OTA-functie (Over-The-Air) van de app kunnen software-updates voor de tractor direct worden geÔnstalleerd. App downloaden, Bluetooth-verbinding inschakelen en spelen maar.

Eigenschappen en details
Geschikt voor: Jongens, Universeel
Speelthema: Boerderij en landbouw
Siku serie: Siku Control 32
Materiaal: Metaal
Schaal: 1:32
Merk: Siku
Leeftijdsdoelgroep: 8 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd: 8 jaar
Kleur: Groen
Miniatuurmerk: John Deere