Siku helikopterplatform 5506

Schaal 1:50
In voorraad
Artikelnummer:
5506
€ 19,99
Meer informatie
Aanbieding Nee
Poppetje Nee
Kuiper logo Nee
Levertijd -
DETAILS

Siku helikopterplatform 5506

Wie wil er nu niet eens met een helitaxi alle opstoppingen in de stad omzeilen? In de SikuWorld is dit nu mogelijk. Het nieuwe helikopterplatform biedt helikopters op schaal 1:87 en 1:50 dag en nacht optimale landingsmogelijkheden. Voor vluchten op de late avond is het landingsplatform bedrukt met een nagloeiende verf die na het uitschakelen van de verlichting in de kamer nog enkele minuten licht geeft zodat ook later aankomende helikopters veilig kunnen landen.

Een andere bijzonderheid van dit model is de variabele gebruiksmogelijkheid. Het landingsplatform kan in de SikuWORLD worden geïntegreerd maar ook buiten de SikuWORLD worden gebruikt. Dit wordt mogelijk gemaakt door het speciale ontwerp van de bodemplaat die zonder hulpmiddelen op een tapijt of een tafel kan staan. Wanneer de inzet aan de onderkant wordt omgedraaid, komt de bekende SikuWorld verbinding tevoorschijn waarmee het landingsplatform veilig met het SikuWorld systeem kan worden verbonden.

De toegang tot de landingsplaats is net als het landingsplatform zelf berijdbaar met voertuigen tot schaal 1:50. Wanneer het voertuig te hoog mocht zijn, kan het dak van de oprit eenvoudig worden verwijderd om toegang met een grote taxi(#1938) of een hulpvoertuig (#2108) mogelijk te maken. De set bevat ook een helikopter met opschrift „HELI TAXI“ op schaal 1:87.

Eigenschappen en details
Maatvoering: 28 cm (lengte) x 39 cm (breedte) x 6 cm (hoogte)
Geschikt voor: Jongens, Universeel
Speelthema: Verkeer en transport
Siku serie: SikuWorld 1:50
Materiaal: Metaal
Schaal: 1:50
Merk: Siku
Leeftijdsdoelgroep: 6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd: 4 jaar
Kleur: Blauw, geel